Thursday, December 18, 2008

New Washing Machine!

salam~

aha..mesin basuh dah datang! beLi dalam 680 L.E..gembira gila sebab tak peLu basuh baju lagi (musim sejuk,air sangat sejuk!..duh). Saya yang rasmikan mesin basuh ni! tapi Last2 nak guna tuh air puLa x ada *sigh*..tertangguh keja ku! (baju terbiar daLam mesin).

Ku tergeLak biLa one of my hosmet nih kata..

"yeahhh mesin basuh dah ada! SebeLum ni aku rendam baju 3 hari tapi basuhnya 5 minit"
(hahahahaha..ada rupanya kembar aku..=p)

ok,sebab Lain juga iaLah ku dah tukar ke BLOGSPOT..hehe..saja nak cuba suasana baru..well blogspot is much more better than the old one..huuu sorry wordpress!

Mesti ada yang peLik wit my URL address..oh k! dun ask..or i wont answer..(asalkan senang ingat)

Baik,wanna to continue with my studies after tis..sheeshh...mid term is just around the corner!..kena ikhlas2 kan hati supaya study senang masuk..yep2..amin.

got to go..see ya~






6 comments:

Ira Deera said...

hahahahaha!! lawak eh housemate ko tuh..5 mint ja rendam..hebat!! hehehehe...
yeah!! finally feefa join blogspot.com!! welcome to da club babe!! hehe =)

fa-aja-aja said...

haha..5 minit membasuh la sayang~

fa-aja-aja said...
This comment has been removed by the author.
~azeera~ said...

terase nak pinjam mesin tu... kami x beli lagi.... huhuhu

Jawahir said...

ipa, import jer koleksi entri dr wordpress ke blogspot

fadzlin hasani said...

tukar blog mcm tukar baju nak pegi kuliah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails