Sunday, January 11, 2009

oOk!

Currently doing : listening to closer by travis

Ha,ku nak tanya korunk nih..apa beza kuat makan dan suka makan? 
jap nenek pikir dulu ya cu

kuat makan ertinya bila time makan,orang nih akan ambil makanan dalam kuantiti yang banyak,tak kira lauk dan nasi.Kalau first trip akan amik sedikit,for sure akan ada second and third trip rite!

Suka makan,orang nih akan amik kuantiti yang sedikit dalam satu2 masa..dan dia suka makan pelbagai menu makanan..either sushi,pasta,makaroni,abalon,tenpayaki..lidah orang macam ni memang bole terima semua jenis makanan (bagus giler)

so saya termasuk dalam kategori kuat makan (hek hek)..im prefer malay food than western.huhu,dan rasanya saya xmakan sangat la sushi etc...

Ok,then why sekarang ni aku asik dihinggapi slightly fever..asik flue saja.Bila petang tuh flue dan batuk,malamnya badan akan jadi panas..bila dah panas akan terus tidur..paginya akan ok sikit2.adey.Winter...aduii..looking forward for Winter break! sheesh.(midsem jgn pura2 lupa fifa)


Kemarin,cikgu anatomy dah bagitau yang setiap row dlm kelas tu mesti ada volunteer present topik2 yang di ajar kat depan.sheesh!! giler la...ku xda keyakinan lagi.Planned pagi tadi nak ponteng kelas dah,malu wei depan guys yang belum rapat2 lagi..tapi bila ingatkan nak ponteng,tak berkat ilmu ku..so pegi jugala.But,the section turned out enjoyable!! because fes time kelas anat ku tak mengantuk topic thorax ni.haha.syukur2~lagipun satu row guys kosong meh sebab dorunk tak hadir,nak larila tuh untuk present.

okla..dah nak masuk maghrib ni..pelu rehat2 sekejap then bekerja!




4 comments:

Ms_Mui2 said...

kuat mkn tpi xbesa2
ngeeee
tringt plak ak time eskep2 kat mtrik dlu
kui3

fa-aja-aja said...

apa kaitaan kuat mkn dgn eskep kelas?

adoi

Ms_Mui2 said...

ak komen ikt apa yg ko tlis la
adehhh budak nih

azyy said...

onion baru ka tu..
hmmm.. d mn donlod tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails