Tuesday, March 24, 2009

G.E.R.A.M

 aaaahhhhh amat geram dengan mereka ini!
sepanjang minggu ini orang arab suka buat saya frust..
semangat assabiyah mereka kuat..dorang x amalkan langsung

FIRST COME FIRST SERVED

memang terpacak saja lah kamuu kat situ sampai berlama lama..adeii
hari itu beli burger, ok 50 minit saya terpacak..sedangkan orang arab yang lain terus je dapat.
Aku dah bercakap arab tuh..stil dia xdapat ngerti..apa dia takut sangat ke aku cakap English nih..sampai arab dan english pun tak dapat beza..kalu tak dengar apa aku cakap,tengokla kat kertas order tuh!!! aku buatla muka tensyen,biar dia tekanan tengok. hishhhhhhh 

Petang tadi..kes kecik je aku nak beli pen nih..dah berdiri depan2 minah arab tuh..siap signal2 dia suh amik pen..tapi dia boleh layan orang arab kat  left and right aku..bila dorang dah pegi..layan lagi yang baru datang..pheww start berasap dah.agak 20 minit juga tunggu..then aku terus blahhhh tanpa membeli..menyesal giler tak hentak meja tuh dan terus blah..biar rasakan..biar pompuan arab tuh tekanan..

adeiii...Malaysia juga tetap ku sayang..Malaysia amalkan First Come first served..

Malaysia ku terchinta!

p/s haihhh..apa nak buat dengan orang arab ini..

ok,! pelu baca buku...esuk ada test..anatomy..pergh.

7 comments:

Ms_Mui2 said...

haishhhhhh
ak plak yg grm
nape ko xhntak je meja tme tu
uwaaaa.grm2
cian ko

hafiz said...

haha kesian ko fifah.. napa x tampar sj org arab tu kehkehke baru la ganazZzZ..

pinkRose said...

arab mmg..eii mmg geram time 2.aku da jeling arab 2 shabis maut..hahaha.malaysia juga plg best kan fa?
ooowwh,missed malysia so much!

Geebah said...

betulla u patut hentak je meja tuh...tapi kang kene terajang pulak, bikin susah.

fa-aja-aja said...

aku terajang balik..lol

Zend said...

lol2 konon dia.. ikut2 la tu..
mngkin arab ko nda bagus kali tu.. sbb tu la dia nda layan.. hahaha

Ira Deera said...

uiyooo..punya kin panasssssssssss...eeeeeee..sy pla yg gerammmmmmmmmmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails