Wednesday, March 11, 2009

Intan


Intan?!?! 

Teluk Intan kah? Batu intan kah? Sinetron Intan? (tante!!)

Tettt! Semuanya BUKAN!

Intan yang dimaksudkan oleh beta ialah....

INTAN NUR ATIQAH !!

Happy Birthday!! 

10 Mac 2009..(dah 19 tahun ko lihat dunia)

Paginya...sambut kat rumah dahulu~





Petangnya..di Mo'Men..



vandalisme..




hasil vandalisme..*_*

tada..gambar kami dua mesti ada..(bak kata min)

ok la Intan..semoga ko bahagia di hari lahir mu..

aku rasa..ko la paling banyak dapat hadiah tau..(setiap org dia pau minta beli hadiah)

harap2 ko dapat suami ala2 Gong Chan! haha..plus..yang soleh~

Muahz muahz!

(^.~)v

5 comments:

Anonymous said...

hahaha...
kelakar lah pot!!
gelak2 aku baca!!
bukan saja byk hadiah,banyak cakap jugak di hari lahirku..
kita mestilah pandai dlm hal2 ni.
korang jugak yg kata aku ni mata duitan kan?
hahahha..
kelakarlah korang..
sebenarnya terharu huhuhuhu..
kite dah byk barang same ni pot!
baju same,tudung same.
yg penting mesti bergambar 2 org.
eleh..min jelex tuh!
suke warna merah (tu tiru aku tu!!)
mekasih korang.......
mekasih sgt2..
tapi aku percaya,mesti pening nak plan birthday aku kan3?
hahhaa..takburnya aku ni.
my favourite part is.....vandalism..
korang tak bg pun ucapan sorang2 untuk aku,kecik hati aku..
birthday korang semua aku buat mende tu..
huhuhuhu..main2 jelah!(serius sebenarnya..)
setakat ni je karangan 350 perkataan aku..thanx pot!!

fa-aja-aja said...

elele..susah la kunun nak plan bday die..xde maknenye..haha..

plan nk bg kejutan kat ko bday2 nih..sbb slama nih,ko yg jd bday planner kan..

kalu aku..nak bagi ko tekejut + menangis giler2 nih smpena bday sng je..iaitu x payah clebrate langsung!!

hahahaha..gerenti ko terkejut dan menangis terharu kan!

;p

Anonymous said...

pot KEJAMMMM.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NGEGEH!!!!!!
huhuhuhu...
repot kat gong chan!!!

Ms_Mui2 said...

pipah kiut!!!

pinkRose said...

intan,aku jeles kat ko sbb ko plg bnyak dpt hadiah..waaah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails