Thursday, March 5, 2009

New Passion?

aaiiee..
sesuatu telah mengangguku buat masa ini
Benda nih dah bermain main di fikiran selama 2 bulan lepas..

bila tengok gambar-gambar di blog yang di snap dengan smartnya..
saya rasa "TERUJA"..cantik!
walaupun saya ini tidak dilahirkan untuk bersifat seni..tapi benda ini boleh dipelajarikan

Terasa ingin meng "snap" pictures seperti mereka mereka di luar..
dan ingin belajar photographing

Tapi apa2 pun memerlukan kamera is it?

Sony 350 alpha~!

orang kata,Sony sesuai untuk beginner,dan ia tidak sesukar Cannon dan Nikon.

macam mana aku ingin mendapatkan ini..
ganti tiket untuk balik mesia tahun ini perhaps?
yeah..maybe..masih dalam perancangan..

apa-apa pun..tunggu dan lihat.

6 comments:

Amin said...

Ada maknalah tu . . .

fa-aja-aja said...

ngiahaha..
ba..apa lagik bah..
nda pa nda pa..
sy tgh pikir nih..

Geebah said...

woh... sony lagi senang ke? i ada dengar Nikon... mmm 350...wohoho banyak duit tuh kene kumpul.

syazwaney said...

camera huh~ jgn jd mcm sy dah la pipa.. kamera mandi sekali dlm air terjun... :(

Ms_Mui2 said...

sis ak pun nak bli cmera..ak tumpng skaki,onuhkan m.card.yeahh

Firdaus Kamal said...

mm.. takpun, cuba try canon 450D.. harga dia dlm RM 2100.. best gak pipa! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails