Tuesday, April 28, 2009

Aduhai

saya baru sahaja dapat tahu cerita sedey dari my dear friend..
Teman lelaki dia tinggalkan die tanpa ada sebab..just hantar mesej suruh lupakan die.

its a long-distance relationship
What on earth we do something for no reason?  everything happened for a reason

its all about REASON..please tell the REASONNNN

One more thing..if you want to break up with ur partner,please dont do it in her/his EXAM mode..
because its the cruelest thing i might said.



20 comments:

pinkRose said...

sabar pot,aku pon geram jga time dgr tu,sng ja dia dump org kan?eii,ingt x prsaan ka?xpa,ada hikmah dsbalik smua ni..

roserz said...

huh...lelaki tu sbnrnye yg mmg bermasalah...kes yg same terjadi pd diriku suatu msa dulu..no reason...tp xpa..ku sudah menemui abg mu..hahha

Amin said...

hey... belajar. fokus exam tu.

azyy said...

kawan aku imah setuju 150% dgn kata2 ko ni.. hehehe

p/s: belajar belajar.. dr.amin suda tegur tu..

fa-aja-aja said...

muahahha..
rilek bah..rilek2..mengomen jg dia..ngeh3..
bak kata pepatah..cubit paha kanan,paha kiri terasa juga..kikikiki

hafiz said...

Wowowowo jgn main smbrg sj ckp
ish ish ish..
terasa plak ak sbg lelaki

fa-aja-aja said...
This comment has been removed by the author.
fa-aja-aja said...
This comment has been removed by the author.
fa-aja-aja said...

lol..ko terasa pehal? pernah buatka?
heh..
kalu mau buat pun kena bg reason ah,jgn buat gf ko terkapai2..dia pun ada perasaan

sama jg utk wanita,bagi reason kalu nak break up.

seri.

azyy said...

komen sapa la kena delete tu. kekkekeke

fa-aja-aja said...

komen aku yg terhtr byk..hehe

roserz said...

haha..kan dh kne sound tuh

fa-aja-aja said...

haha..tuhla..xpsl2 nih kena sound..
ku cuba jadi baik amik brt psl org..

Ms_Mui2 said...

btul2..i've been tru it!!

hafiz said...

ak kan baik mana pernah buat benda2 mcm tu hahaha
ak ni baik.. isk isk isk
isu2 sensitif ni
mcm mn ko tau ak ada gf atau x hohoho

intannuratiqahmohamadyunus said...

moral dari kisah ini : korg jgn couple dgn org hensem. diorg xleh percaya sbb igt muka bagus boleh main pilih2 org..so,if pakwe korg hensem,tinggalkan die sebelum die dump korg.bagi kat aq je!
hahahahhaa

fa-aja-aja said...

mmgla ko mrs. intan the poyo poyo main yo yo.

habis tuh ko sorg je la eh bole kapel dgn muka2 ensem? nnti dia tggl ko pula cmana? hehehe

jgn salahkan yg ensem..tak smua ensem mcm tuh.wawawawa..cuba ber husnu zon.ngeh3

intannuratiqahmohamadyunus said...

aku buat ni utk korg2 jugak.
xnak korg terguris hati,kecewa.
x sanggup aku. sebagai kwn,aku sanggup tanggung tuk korng.
kalau diorg dump aku aku x kisah.
byk spare..
huohohohoho(devil laugh)

fa-aja-aja said...

hahaha..bykla ko pnya spare

Firdaus Kamal said...

Kalau kawan azyy si imah tu sokong 150%.. aku sokong 200%.. hehe =D

bak kata org arab
"Man yazuk, Huwa Yadri" (^____~)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails