Sunday, May 10, 2009

Mothers' Day!!!

Happy mothers's day to my beloved mommy

Pn.Akbal hanam Bte Talip..

hehe..ampunkan segala dosa-dosa saya mak..halal kan makan minum..

emm nak citer pasal emak pun..rasanya entry sebelum nih dah ada..walaupun agak sikit..hihi

Tapi my sis dah buat entry pasal mak..so bole la baca2 kat situ..walaupun jalan cerita nya lain jika mak bersama aku..tapi mesej2 yg disampaikan tetap sama..ngehehe

okeh...bubieeee~~

6 comments:

Ms_Mui2 said...

ngiahahah..aku dh bca kat blog sis ko.lucu plak psl komputer tu..zman dh maju..internet!!!!keh3

pinkRose said...

rndu gak mak ko,miahahaha

unguviolet said...

happy mother's day tuk mak pot...
muahhhhhh..

intannuratiqahmohamadyunus said...

happy mother's day to mak pot..

p/s: cucuk mata pot!!!!

fa-aja-aja said...

haha..apala ko ni intan..xhabis2..bnde tuh bkn aku nak..dh dpn mata..

yela lain kali x nak tgok dah..then x nak citer kat intan dah..

intannuratiqahmohamadyunus said...
This comment has been removed by a blog administrator.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails