Monday, June 29, 2009

Holidayss~~

How good when we have lots and lots of time to santai-santai..haha
unofficially my exam tak habis lagi..computer tinggal..but tuh pun just kena bagi skema jawapan lols..just cukup syarat je..tak masuk kelas,or lebih senang x ada kelas pun tuk ssubjek nih..

sorry,lambat update ya..haha..sebab tengah menikmati rileks..habis je subjek teras tuh i terus baca nove hlovate,,emm ok la..then layan movies macam2..om shanti om,team medical dragon,hotelier.etc..oh ya..terus donlod ringtone om shanti om..jeles ahli bait ku.. ;p

balqis pula tiba2 rungut cakap x tau nak buat apa..hello..i macam2 boleh buat..tak bosan lagi ni..muak la tengok buku kan..so me tidur pun around jam 12-1 gituh..tapi esok nya pasti bangun awal jam 6 lebih2..tapi kan..best la..u bangun2 otak tak berat..mata terasa ringan..aman sangat dan tak terasa mengantuk..ya lei masa study walaupun tido awal malam tuh,esoknya masih rasa sangat ngantuk..sebab otak stil penat eh?

ohhh..tak sabar utk pegi vacation dekat laut..but musim panas gini bersedia la tuk kulit jadi hitam..haha..fa pakai sunblock! plan nak beli topi rounded tuh laa..tapi x nampak lagi jual kat mana..gelisah sekejap..*_* of course i mandi kat laut nanti! kolam cleopatra tau! ;D

oke! counting days balik malaysiaaaa..tapi dalam masa sama cuak dengan result..hope everything gonna be alrite..amin~

ok guys.. bubieeee

5 comments:

roserz said...

syg..wah cntiknya....huhu..=p

seronoknya dia gi jenjalan!!

nk mndi laut jugak!!T_T

fa-aja-aja said...

hehe..seronok kot gi jenjalan,but i cannot bear the heat la panas2 nih..
lebey2 lagik mandi laut..alahai..apa akan jadi nih..;(

pinkRose said...

ehem,its my pleasure seeing u got some tanned!haha

fa-aja-aja said...

hahaha..tanned jadi tambah putih..;p

Geebah said...

the taste of freedom... bestkan! me dah habis exam! jom celebrate...kiki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails