Friday, July 31, 2009

Aku Malas.Kakak Rajin

Ya...ituh tajuk blog saya kali ini..kiki..well i tiba-tiba jadik malas nak berblog yah sini..haha..dunno y,

reasons nya

>>>>> kat Malaysia boleh buat macam2 tanpa rasa boring..plus ada TV dan game <<<<<<<<

>>>>> kat Mesir aku hanya terperap dalam bilik depan laptop dan musim panas takda feel nak kuar rumah <<<<<<<

bila aku malas nih..kakak pula jadik rajin update blog die..aku pun terkekek kekek ketawa bila baca setiap entry dia..u noe pengalaman bersama anak2 murid nak jadi cikgu nih..hahaha..lebih2 lagi sekarang dia tengah praktikal kat sekolah rendah

budak-budak kecik..apa la dorang tau..slumber cekodok je aku tengok..ituh membuatkan dorang kiut..tapi pada satu-satu masa kiut yang bikin panas..LOL

ok kak! keep updating yah! *wink2*

2 comments:

Ms_Mui2 said...

aku ada gak baca..yg pasal budak nk g toilet tu..adehh..lucu.i luv kids!

Azyy said...

mcm ada angin2 malas suda ni mau isi blog~
nda pa, kita tgk nnti...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails