Tuesday, August 11, 2009

Dulu nak jadik model tau!

Mari sambung fairy tale si lil princess~

duluuu,i nak jadik model..tak kira model iklan..peragawati yang jalan lurus atas stage tuh..etc

seorang model mesti akan ada bakat semulajadi sejak kecil supaya ciri2 modelling dia tuh teserlah..ceceh!

so mari kita kaji satu persatu bakat si kicik ni..ngeeehe

i berbakat jadik model gangster..ala-ala yakuza zaman jepun ;p



model kalau bergambar,memang jarang dua bijik mata nya tu untuk pandang
kamera..macam di bawah ini



ahaks!

bila kita nampak model senyap sunyi ataupun macam isolated la orang kata walaupun orang sekeliling hu-ha hu-ha,maknanya nya model tuh memikirkan banyak perkara mengenai ke"busy" annya menjadi top model macam la ini...



Nak jadik model yang cekaL..model tak akan mudah menangis bila mana dia tidak mendapat apa2 jika dibanding kan dengan abang2 nya yang lain,,sila lihat di bawah ini.!




seorang model,hatta di rumah pun dia akan berpakaian ala-ala princess yang penuh dengan dresses lebih lagi warna putih yang suci.. ngeeeehe



pernah sekali dia kena offer jadik model iklan makanan ringan,,keropok double decker mesti ingat kan! haaa..keropok tuh jadi laku bila iklan dia disiarkan kerana melihat model ituh sungguh komited sampai makan keropok tuh pun tertutup2 mata,kening terangkat-angkat..[maybe nak feeling kelazatan kan]



model yang hot or "the bomb" bila berposing mesti menujukkan kaki nya yang panjang dan seksi
[kaki berketul2 macam selulit pulakk..hahaha]



bila nak makan apa2 yang ada kulit macam buahla kan..mesti akan ada orang tolong kupaskan,kerana si model nih takut kuku dia yag panjang tuh rosak..well demand betul model macam nih.. (-_-)



see...sebenarnya lil princess ni mempunyai banyak bakat menjurus kepada bidang modelling tapi.......
sedihnya bila semua impian ini musnah berkecai kerana.............................
........................................................................


bertuah punya si kicik! dia bermimpi rupanyaaaaaaaaaaaaaaaa..
jauh betul dia bermimpi sampai di awang-awangan,mentang2 tidur di pantai yang sepoi-sepoi bahasa..haihhhh

THE END

haha..weh korang..i told u earlier maaa,,this is a fairy tale..fairy tale mana de yang betol,,or kesahihan nya tak dapat di pastikan.

ok2..ko tak cukup tinggi,muka tak hot jangan perasan ko nak jadik model..
hahaha...

(^_~)

7 comments:

Azyy said...

no komen.. =p

fa-aja-aja said...

aku tau komen ko sbnrnya

"ipa memang ada bakat model"..

roserz said...

hahaaha...

pinkRose said...

gosh,every words reflected ur showing off!my,my..i should die from embarrasement.haha

fa-aja-aja said...

hahha..ituhpun tujuan aku supaya ko die...miahaha

NazeeraBalqis said...

kajam!!

. said...

muka kak pot mcm cina!
haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails