Monday, September 7, 2009

Fun! V1



akhirnya ada juga benda saya nak post kali ini

3 hari 2 malam saya tidur di rumah kawan kat Shah Alam

setiap hari ada saja benda kami enjoy..maklumla kawan sejak sekolah..hehe

day 1

petrosains




tengah perhatikan abang tuh jalankan bola pingpong atas tuh



si kami pun ubah laluan jadi huruf Z


ni control keta mini yg ada minyak pnuh,,guna kreativiti nak smpikan ke destinasi b4 minyak habis


T-rex ni boifren zila


haa,,ni goyangkan pemegang pen secara rawak dan tunggu hinga benti,,jadik corak yg cantik atas paper tuh =)



jom drive kapal selam!..hehe stereng pelantar minyak ni (=.=')


oh ini sungguh bes! masuk dalam tuh,dan rasakan angin ribut taufan jika melanda..weee~



nih ape benda aku main..penat je nak halang bola masuk gol!


bye! kami dah habis pengembaraan..

walaupun tempat angkasaraya x sempat masuk

sedeyy..baru je nak patah balik,dha kena tahan kakak petro ni..
tuhla masuk lewat..kan dah tutup

T.T

2 comments:

Nazeera Balqis said...

hu,jeles,jeles
napa hmpir pink ja ko ni pot?
baju,seluar..aii
nda ble jadi nii

fa-aja-aja said...

haha.tahla..pinky day kot.
aku pun boring asik pink,,
nnti la tukar kaler lain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails