Thursday, September 10, 2009

Fun! V2

Second day..

Bukit Cherakah Shah Alam

sport place i told u!

outfit kami time tuh pun tak sesuai..haha..sebab plan nak g tempat 4 iklim tuh je

tapi bila sampai,,tak sangka tempat tuh besar sangat dan macam2 tempat ada

jom usha gambar~



inila peta dalam tempat tuh..kat sini ada camp site,,u bole buat program yang adventure



my buddies!



jom naik bus lawatan ni


ini la bilik 4 iklim tuh! tapi kan time nih summer la..suhu 15 darjah..
sejuk la juga..hehehe..rasa cam nak tido pun ade
cantik pun iye..but kalu winter lagik best kan..haha



tak bole masuk kawasan rumput2 ni..so kami stay macam pic atas tuh la






u bole naik basikal nak round tempat ni..but sure penat giler!

kami pun tercungap2 eh nak jalan dari satu tempat ke satu tempat yg lain..haha

kesian betul bila tak berapa fit ni (=.=')


ini dha masuk taman haiwan..bole ride kuda tuh tapi tak de "penjaga" die kat sana..tah hilanh mana orang die..haih2


sebeah tuh pula kawasan padi..

actually banyak lagi tempat bole pegi..

flying fox pun ade!

tapi penat la weh jalan,,dah la dekat pintu keluar tuh ada pakcik2 basikal jual ais krim

shesshhh..menggoda..balik2 tengok arah dorang..

so petang nak buka puasa tu kami bantai...





ABC!!!!

ABC seksyen 2 shah alam best la!!!!

fuh,,sekarang pun masih terliur bila tengok balik..

sure akan pegi lagi,pujuk2 abah..haha

ok bye!

1 comment:

~{[-Da Lovers-]}~ said...

bukit cerakah!!
I dah pegi. rindu giLa
best giLa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails