Friday, December 25, 2009

I'm okay with smoker guy


Ge bang Boom!!!!

saya tahu pasti ramai yang terkejut bila baca tajuk entri saya ini..lebih-lebih lagi para peminat saya..gosh,fa dah makin perasan sekarang.ok bergurau bergurau.

Dengan hati yang sebenar-benar nya..memang saya okay bila lihat lelaki merokok,what i mean here is the "okay" word is lelaki tak nampak buruk la kalau merokok.Contoh kalau perempuan merokok/bershi sha tuh memang gerenti nampak buruk la.

Tapi~!!!

saya akan nampak lelaki itu buruk bila hisap Shi sha.I Don't know why!? Sebab mind setting saya ber shi sha dengan belalai gajah hos panjang2 tuh seems like korang macam hisap dadah hokey.

Saya marah lelaki yang merokok bukan sebab saya benci lihat,tapi saya marah sebab fikir mengenai kesihatan dia.Please please la lelaki-lelaki di luar sana,Allah bagi kamu nikmat sihat,tapi janganla cari pasal nak sakit dan mati awal.

Lagi satu,sebab saya tak suka hidu bau rokok dan tak suka lihat bibir lelaki yang hitam sebab nampak selekeh/pengotor.

Konklusinya,kalau kamu perokok,jangan dekat dengan saya!

cecececececeececeh

updated : masa saya tahun 1 dulu,saya dah tengok organ paru-paru bagi seorang perokok.Memang banyak bintik-bintik hitam di paru-paru tuh,,umpama titik-titik hitam dosa kita di dalam hati.Bukan kah tak molek?

4 comments:

Miz Jawahir said...

Saya marah lelaki yang merokok bukan sebab saya benci lihat,tapi saya marah sebab fikir mengenai kesihatan dia

**i BANGGA ngan u ipa....susah nak jumpa org pempuan yg suka prihatin ni...i pun tak sampai tahap ni lagi

beruntung org mesir =p

fa-aja-aja said...

erk! i tot mmg mcm tuh kot sbb nti sakit..hehe.nway thx! =)

Nazeera Balqis said...

ya,aku pun nda suka laki merokok.bibir hitam!

Zend said...

aku geram betul kalo ada org merokok.. lagi2 masa makan di restoran.. asap2 tu.. adui.. ssh betul mau tahan.. bukan apa.. aku takut stamina aku kurang.. ssh la mo men bola..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails