Thursday, January 7, 2010

Hadiah dari rakan blogger

saya dapat giveaway dari seorang rakan blogger ini kerana menjadi 10 follower terawal untuk blog dia.hehe..

kind of promoting her blog here,and i think she dont mind at all :D

Zliah's Handmade Card

see what she gives me!

I request for an owl theme ! :D

it's pop-up card!

gembira dapat hadiah barangan owl..hehe..nanti kad ini akan di poskan ke rumah saya soon.

kepada sesiapa yang berminat,dia ada buat buka tempahan untuk kad-kad pop-up ni,

sila layari

Zliah's handmade card


1 comment:

Ida said...

tenkiu tenkiu tenkiuuuu so much!
:)

tp sorila kalau owl tu tak bape lawa sbb saya x pandai lukis sgt :p

hehehehee masih belajar. kalau ada komen membina untuk tambah kualiti, boleh je email kat saya tau.
zliahs@gmail.com

ok, thanks again.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails