Saturday, January 2, 2010

My new gadget's member


My Recorder : Sony ICD-UX200F

- MP3, WMA and AAC playback

‧ Allow recording 535hrs 45mins (LP), 133hrs 55 mins (SP), with 2GB built-in memory

‧ USB direct connection

New Super High Sensitivity setting
PC data storage
FM tuner/ recording
New 5-band Equalizer
Direct mic-in/ audio-in recording
Digital Pitch Control and A-B Repeat
Voice Operated Recording function
Noise Cut Feature
Windows/Mac compatible
Dimension : 36.6mm x 98.5mm x 14.6mm (W/H/D); Weight : approx. 58g
Supplied acc.: Headphone; carrying pouch; rechargeable battery; USB extension cable

Tujuan : Ingin merakam detik-detik indah suara Dr.mustafa,syukur masih sempat..wakaka.Bukan2,ingin merakam pembelajaran di kelas dalam apa-apa sahaja subjek.Banyak beb benda masuk.setiap kali kelas mesti tepu.Saya tak dapat nak faham semua,normal la kan kalau bukan budak genius ni.ngeh3.

Boleh buat masa revision juga.boleh rakam suara sendiri yang comel sambil berpura-pura baca nota yang dibuat.hek hek.Semalam menggunakan rekorder ini secara rasmi di majlis tidak formal iaitu di dalam panggung wayang..ceh ceh lagak macam wartawan mamarazi mengomen movie sherlock holmes sambil buat muka super duper kerek. (-.-') best siot movie tuh! Sudahla saya tengok berseorangan,ye la turun cairo berdua,tapi tengok movie asing-asing.Intan melencong ke Avatar.hehe

Pouch yang provided memang super comel.Colour putih.bila masukkan gadget ni dalam pouch tuh memang nampak sangat comel,girly-girly gituh.=D Saya berazam akan menjaga rekorder ini baik-baik dan menjadi salah satu hal milik teristimewa.

Sebelum itu,bila dapat je gadget ni terus mesej abah

saya : Salam.terima kasih rekorder tuh bah.comel.hehe

abah : Itu the latest.Pricy pula tuh

saya : uhuk uhuk.xpala,jd hadiah hari jadi saya.kesian sy 6 tahun bday di mesir.ekekek


begitu la alkisah nya...

(^.^ v)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails