Wednesday, February 3, 2010

Ok,start balik memblog


syukur exam mid-sem dah selesai..weeehoooo~~~

ku teruja sangat nih sampai tangan terketar2 menaip,,suhu sejuk2..dan dah lupa apa yang perlu ditulis. ngengggg..

dang!

it's february!!! the coolest month eva!

i dah start cuti!!!! 2 minggu beb..winter break..plan cuti akan pergi ke Sinai panjat gunung selama 3 hari 2 malam..Sinai ni tempat jabal Musa..

then,,hari tuh sempat order planner 2010 yang dari Jepun dijual oleh malaysian yang berharga rm35 dan postal cost untuk hantar ke mesir rm 60.Apa lagi,,dalam badan i dah ada sifat mengikis duit,,minta la kakak i belanja belikan..wakaka..advance birthday present la konon.
Memang dah cari planner kat mesir nih,,,tapi bayangkanlah planner mesir ni ala-ala planner malaysia tahun 1999..dapat bayangkan x? gaya-gaya buku ofis yang berkulit kain tebal tah ape,,cover je la pelbagai...sekali bila tengok dalam nye memang sebiji macam buku latihan i darjah satu..garis lurus buat karangan dari muka pertama hingga akhir.tekanan gue.tekanan.

CELCOM the best! tah apa tak betul line celcom ni bila kemarin pengguna celcom luar negara seperti i dapat kol free beb ke mana-mana negara russia? jepun? bangladesh? yang ada kawan,family korang berada..serius i tak tipu.Korang kol je la mana-mana nombor memang dapat punya,yang pasti kamu pengguna celcom la baru dapat call.Maxis,Digi ada macam ni? hahhahahaha
then hari ni pun still berlaku keajaiban tuh..masyuk i nak kol..tapi sim kad i pula xdapat guna sebab langsng takde kedit kot,kalau ada kedit sehingget pun jadi la nak buat panggilan ke luar.So,sebelum2 ni i guna celcom kawan je la.heheh


baru sahaja selesai mendownload pelbagai games,,semua tycoon punya versi..then dapat movie vampire dari khai..true blood season 1 and 2,,then rasa nak baca novel vampire diaries,,yah-yah..then akan cover balik semua subjek yang tak sempat baca sebab mid-sem punya pasal

wah! sekarang saya rasa adalah giveaway syndrome..hehe..tengok sajalah entry saya sebelum2 ni banyak pasal giveaway je..benda free,sape tak nak..sonang jo buek..

hmm..termenung jap~~~~~~~ oklah! banyak lagi rasanya nak cakap tapi macam dah blur-blur..*_* will update some more later!

happy wednesdayyyy~


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails