Friday, March 12, 2010

Updates!

hello my sayangs yg sedang baca ni

1. lately busy dengan seminar kecemerlangan,walaupun jadi ad hoc kecik yang tak brp banyak keja,dan i pelu tahan mengantuk 2 hari saja..but after seminar rasa penat habis habis sampai bahang seminggu penat.very very hyperbola.he

2. Minggu ini juga berjalannya festival zagazig 2010 yang ada bazar,masakan ustaz la ramai dijual..etc etc..pengisian program malam2..ceramah2..then kat bazar ada satu pakej medical check up bayar 2 genih u cek 3 benda, BMI,Blood Pressure and Glucose quantity in your body.Para seniors yang on duty utk nih,,so i pun cek la my blood pressure..dan nah! my diastole rendah dari normal,,akibatnya sebab badan penat..terbukti dah kepenatan tuh..aish2 *_*..then bila cek BMI pula..i lost 2 kg's..tak percaya jg..biar betul penimbang nih..sedangkan dalam hati suka..lalala~ :P

3. ohhh..sekarang nih dah suka dengar lagu-lagu Maher Zain..singer from Sweden..dia ni convert to Islam..ala-ala Yusof Islam dulu..so lagu dia sekarang dah naik..open your eyes,Barakallah [lagu kawen!],for the rest of my life [ini untuk isteri..romantik giler]..memang soothing juga la lagu2 die~~dan dia baru je buat konsert kat cairo hari tuh..tapi sayangnya pada waktu itu saya masih belum mengenali dia T_T

4. Akibat kebusy an melanda..my study pun dah tak betul masa nye..bila sebelum2 ni constant untuk study..sekarang bila stop sekejap sebab urus benda lain..nak mula study tuh..humang haih..susah kot! kena bersemangat semula..fikir benda-benda ceria !!

5. dan lagi..hmm..sebelum ni melalukan pertapaan seketika..

wokeh~~ bila saya ada kerajinan nak update anything..pasal seminar ke apa ke..i update.

bye!! happy friday!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails