Saturday, June 5, 2010

Bear with me

hai,bertemu kembali di siaran ini.Oh mungkin siaran ini akan di tunda untuk jangka masa yang agak panjang 1-2 bulan.siaran ini ditaja oleh hasil belas ihsan dari laptop Nazeera Balqis. *tiada royalti di situ*

you got it? got it? ding! ding! ding!

-My own laptop was collapsed-

perlu tunggu di Malaysia untuk repair kat center HP.*menangis teresak-esak*

baru tahun lepas beli kot,tahun ni rosak.nampak sangat i sangat lemah lembut orang.See the leg la bro. :P

oitttt..Mini HP je ponnnn.orang kata tak power,so senang rosak.weuwwww bukan salah i.
Warranty masih ada,kot-kot dapat a new one after this.*berkumat-kamit berdoa*

Ada kawan saya nak jadi dr.rambut...pelik je dengar,i suruh dia cari kutu kat rambut tuh..dia cakap dia nak jual kutu.tapi i kata,nanti i mati kutu sebab tak ada laptop for the rest 2 months.

hm,nasib ada hp i yang cikai sony ericsson ni untuk online setakat ym dan facebook.Ym penting untuk berkomunikasi dengan mama i.Wuuwuwu masih tak dapat dibayangkan tak ada laptop ni.

*eyeing my dad*

5 comments:

alynah.rai.gorilla said...

sabar2..hehe..if da rosak better beli bru..trade in ja... =]

intannuratiqahmohamadyunus said...

got it! got it! got ian!!!!
hahaha...ko mmg ganas guna lappy!
saksi!!!

Anonymous said...

lptp HP mmg cpt rosak, sama cam acer, kalau nk yg tahan beli brand toshiba;-)

fa-aja-ja said...

ano - tau xpe! mmg terngiang2 dlm fikiran kalau nk tukar pun g toshiba.ekeke

fa-aja-ja said...

ano - tau xpe! mmg terngiang2 dlm fikiran kalau nk tukar pun g toshiba.ekeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails