Saturday, August 7, 2010

Volume 2 of VD!



Hari ini beli 2 buku of VD! sangat teruja untuk habiskan.This time buku lagi tambah tebal... :D :D :D
Keluar ke Midvalley bersama abah dan emak.Sampai Mid je terus masuk MPH dengan abah,emak hilang entah mana.Mula-mula ambil satu buku Nightfall tuh harga rm32.90..buku yang Shadow Soul beli lain kali..tapi temptation sangat kuat..amik juga Shadow Soul..hehehe :P

So keluar je dari MPH jumpa mak kat Secret Recipe..penuh je selalu tempat tu sampai tak ada kerusi..tengok je mak makan aiskrim dalam satu gelas tinggi dan besar..nak join sangat tak ada kerusi..sobsob..sempat makan sesudu je.Then abah cakap nak pegi kedai Machine ,so follow abah dan tinggalkan emak..bye bye ais krim..sob sob

Then minum petang di Jusco..apa nama kedai tah..Menu kueh teow ayam sup cendawan & soya bean.Selepas makan baru minta abah snap gambar pegang 2 buah buku VD! hehehe

:

:

:

:

:


abaikan kekakuan muka.Salahkan selendang yang dipakai buat pertama kalinya.

kekok.kekok.kekok. macam ayam berkokok.

sebelum keluar rumah cakap dengan kakak

"macam ahli korporat ka kak?"

ngeh3.

*berdehem-dehem*

back to main topic. TERUJA lagi sebab semasa purchase buku ni cashier keluarkan t-shirt percuma bagi pembelian VD.Wah wahhh..ada hitam dan putih.i choose black,once u choose black u never turn back.Jangan pilih negro,nanti.... (sila sambung sendiri)


tada!

mari close up slogan di baju tu

:

:


Boys are whatever,Vampires are forever !!

smart quote! haha.

tapi ikut logik kahwin dengan vampire ni diorang tak pandai jadi tua pun,mantain muda.So tergugat juga untuk para isteri vampire.Dalam realiti kehidupan,jangan pilih suami sama umur dengan anda,nanti kelak kita nampak tua dari suami walaupun umur sama..kena berpandangan jauh ye para pembaca.ngahaha

Sudah,sudah.Nak mula baca dah ni..daaa~

(^.^)

1 comment:

pinkrose1389@gmail.com said...

yes,u looks thinner dear and beautiul..hehe.miss u very much!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails