Tuesday, September 7, 2010

What i did for the past couple of days


29 Ogos 2010


Pergi ke Nilai 3 Negeri sembilan yang agak dekat juga kalau dari Putrajaya

Bercadang membeli carpet sebesar alam untuk rumah,since akan berlangsung kakak akad nikah dan Hari Raya.

Tema ruang tamu tu warna hijau,namum carpet dalam gambar bukan yang kami beli,saya terlupa nak snap yang kami beli.hehehehe.Kalau nak tau carpet tu,datangla rumah.Ngehngeh semata-mata.

 Tengok kat sana banyak gila comforter murah..Nilai 3 memang tempat untuk barang barang rumah..perabot..semua ada.Rumah baru nak hias pergi beli kat sana ok.Oh berbalik pada comforter,ada ke bercadang nak bawa balik mesir comforter tu,cun cun nanti balik dah musim sejuk..memang tidur je la kerja.Tapi logik ke tah bawa tebal-tebal tu.well berat bagasi i 40kg.*fikir lain hari*

:

2 September 2010


Berbuka puasa bersama teman lama Najibah yang dulu kerja satu bangunan lepas habis SPM di sabah.Ngehngehngeh

Kami makan kat Nandos,Alamanda.Najibah order chips & hotdog.I order nasi sebab habis je solat maghrib terus makan nasi tu.Lupa nak snap.

:

3 September 2010


Pergi Lowyat bersama Abah dan Afiq.Abah cari cover untuk Ipad..then makan kat Ground floor kedai makan Kopi Club,favourite juga makan kat sana.Sekarang dah ada menu baru iaitu tomyam dan 3 jenis minuman..I love to eat tomyam,so i order Mee Hoon Tomyam dan air Kopi Soycina.(kopi+soya+cincau)

Rasa air tu tak berapa enak di lidah saya..Saya just nak rasa minuman campur2 ni sebab untuk minumam campur favourite saya ialah Cham Ping (kopi+teh) yang hanya terdapat di Kopitiam.

:

4 September 2010



Food testing di Dewan Banquet UPM sempena Majlis resepsi akan datang

Antara makanan yang di hidangkan acar sayur,,ayam goreng berempah,Ayam masak merah,Nenas Pecal,Daging dendeng dan air biru.

Jadi kami pilih semua makanan tolak Ayam masak merah je.Air biru tu air manis macam sirap je cuma ini warna biru.hehe

:

5 September 2010


Follow Abg.udin dan Kak ros pergi Bridal Shop di Bangi untuk testing baju kahwin pada majlis resepsi belah perempuan di Seremban.

Tema baju dorang silver + pink.

7 September 2010

Buat header baru untuk blog dan godek-godek barang2 kakak dan saya terjumpa ini


It's a diary! saya suka planner/diary yang girlish macam ini.

Sebanarnya diary ini gift dari skin food program,produk kecantikan.Memang sangat cantekkkk..tapi sayang 2010 punya,so saya minta kakak buku ni disebab masih kosong,,guna untuk tahun depan..potong je "10" tu..

Untuk tahun 2010 saya dah ada mini diary seperti ini


hehe.Ini saya beli online guna duit kakak :P..Diary ni dari Jepun wooo..tuh agak maha sikit..RM99.
Girlish kannnn..ngehngehngeh.

Baik,ini sahaja update terkini dari saya!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails