Tuesday, October 5, 2010

Persandingan Abg.Udin & Kak.Ros


Salam semua

Entry ini anda akan  melihat gambar yang berkualiti dari DSLR

Gambar-gambar cap ayam letak tepi.heheheh

*Amaran Kementerian Perkahwinan Malaysia*

Gambar berlambak-lambak sampai boleh klik Older Post.

*penipuan*



Kak Ros : Alamak,tak de ke orang yang bagi pantun ni...err..err.. 


Abg Udin : ba..mana orang konon mau jual pantun tu,bagi la kalau berani

Abah & saya : haihh,,kenapa ba cameraman ni mau baring-baring lagi tangkap gambar


Pengapit (L) : bang,kasi betul betul dulu mulut ko tu,macam tiada gigi ja

Pengantin (L) : Diam ko mat

Pengapit (P) : Heh Ros,pandai tak aku jual pantun tadi,haa dulu aku wakil sekolah berpantun

Pengantin (P) : ye ye pandai,ko kipas kuat sikit,aku tengah panas ni



Pesilat terbang : hiyakkk,aku rasa macam penari ballet pun ada

Pesilat bongkok : ko jangan kentut kat aku plak


Abg.Udin : hmm


Kak Ros : ala..nak makan ni..nanti-nanti la dulu bergambar


Kak Ros : sayangg,,makan la masakan yang baby tak masak ni..

Abg Udin : iyee,,abang makan,baby masak ke tak masak asal baby suap semua sodapppp 


Abg udin & Kak ros : Minumla Power root! *whistling*


Dua gadis : ha tepi kita ada cameraman,cepat pura-pura salam

Dua ibu : Alahai orang kampung akuu....rindunye kat koo *emmuah emmuahh*


Ibu Kak Ros : ha lepas ni dah jadi suami isteri elok elok,bagi mak cucu banyak-banyak

Kak Ros : mak janganlah cakap kat sini..malu..

Abg Udin : tak ape mak,,saye tak malu..hehhhe


Abg.Udin : abah,saya mau duit,nda mau bunga

Abah : duit tak ade,amik bunge aje le


Kak Ros : tengokla gigi ku yang putihh...

Abg.udin : tengokla senyuman ku yang manis..


Mari potong kek sama-sama


Abg.Udin : ini la keluarga bahagia saya..adik ppuan sy yang berkurung purple tuh la paling comel

Ramai-ramai : ya ya..dia memang comeeeellllll

saya : sobs..*terharu*


Kak Ros : ini pula keluarga sayaaa..dan saya la yang paling cun

Ramai-ramai : iyo iyo je la ko janggg


Kamilah pasangan raja sehari..he he he


Kak ros : sayang..guna langsir sebagai props pun ok kann

Abg.Udin : iyee,asal kita jadi model..guna pasu bunga pun nampak cantik..





Selamat Pengantin Baru

......

ada gambar caption nya kosong means saya dah tak ada idea nak tulis.

HAHA


2 comments:

Azyy said...

mula2 utk 13 gambar tu mcm ngam ja caption dia..
sekali gambar ke-14 tuuu.. tettttt!!
mateynya juga perasan tu. teda2. ahaha

fa-aja-aja said...

hahaha.

siapa lagi mau puji aku ba kak selain diri aku sendiri..

waka waka eh eh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails