Wednesday, November 3, 2010

A quest of a thousand smiles..


Topik hari ini adalah

A QUEST OF A THOUSAND SMILES

apa yang saya cari dalam senyuman saya yang kelihatan gigi ini?

:


oh gigi macam ini


besar ayam kamu.Tak ada besar lagi ke?


apa ni tiba-tiba.Gigi pun tak nampak.


Kamu tidak layak jadi Einsten


Maaf cakap.muka kamu tembam.


Gambar ini blur.nasib kamu ada gigi.


kamu ada sebatang gigi je ke?


Bunga telur lagi cantik dari gigi kamu.Bahkan telur lagi cantik tanpa ada bunga itu.


cantik selendang


Ini dah obvious perbandingan antara dua gigi.


Nasib intan tak bagi nampak gigi.


Pandangan senyuman dari sudut sisi.Tiada perubahan.


Ini pakcik saya.


Senyuman kakak lagi cantik


kahkahkah


T_T


Anda boleh bayangkan? Bayangkan la apa yang saya cari dalam gambar-gambar ini.

ya!

SENYUMAN YANG BERKEYAKINAN DAN MENAWAN

*waiseh*

Dengan ini saya mengumumkan 

*ketak ketung ketak ketung*

A JOURNEY TO DO A BRACES BEGIN.

10 comments:

Nazeera Balqis Mohammed Asif said...

berabis ko jang kurik gambar dr zaman dulu.haha,tahniah2.mari kita sama2 menuju ke arah gigi yg santik!!yahoo

Nazeera Balqis Mohammed Asif said...
This comment has been removed by the author.
fa-aja-aja said...

HAHAHAHA

gomo kito gomo!

SweetyMui2 said...

seriously pot aku baru prasan banyak rupanya gigi ko ni..kekekeeke..

*caner ko buat gambar besar cam gajah camnie?blog aku kecik2 je gamabr T-T

fa-aja-aja said...

apa mksd ko byk? ekkeekke. T_T

oo masa edit blog tu ko klik je gmbr tu n mesti ada kuar bar kt bwh gmbr tu -original size,large.xtra large-..yg ni saiz extra large

the NN said...

kak ipa!.hehe. muka chinese sgt sgt!. suka gilak tgk pic yg pkai spek tu. lawa and smart ^^

intannuratiqahmohamadyunus said...

nasib intan x menampakkan giginya..
gigi I cantik tau... awww~~~
kalau tunjuk,sian plak kat u..

btw,goodluck esok!aku doakan gigi atas ko xyah cabut..

intannuratiqahmohamadyunus said...

nasib intan x menampakkan giginya..
gigi I cantik tau... awww~~~
kalau tunjuk,sian plak kat u..

btw,goodluck esok!aku doakan gigi atas ko xyah cabut..

fa-aja-aja said...

nadiyah- hihihi..gigi nadiah cantik

intan - ho yeahhh..nebes utk mlm ni,jgnla gigi atsku di cabuttt

Azyy said...

ahahaha.. kena cabut tu.. ready ja la ko. =p

gigi i pun, senget2 jgk. tp.. mls la braces. guna duit beli mesin jahit lagi bagus.. wuhuu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails