Thursday, March 24, 2011

Perubahan pada GIGI.


kih kih kih kih

HAI!

Akhirnya rajin juga diri ini mengemas kinikan blog tersayang

masih ingat dengan entri A QUEST OF A THOUSAND SMILES ? Entri yang menyuarakan kegelisahan di dalam hati kih kih kih kih kerana mempunyai senyuman yang tidak berapa canthik disebabkan gigi yang tidak berapa canthik.

Sementelah 3 bulan lebih pendawai gigi bermaharajalela kih kih kih kih di dalam mulut ini dan berpelakuan baik di dalam mulut ini walaupun banyak makanan yang perlu dikorbankan tetapi saya tidak korbankan kerana SAPA TAHAN WEH.Biar terbuka segala dawai sampai boleh menyucuk-nyucuk gusi ini namun tetap ku harungi dengan tabah sampai putih mata.



"enjet enjet semut sapa sakit naik atas"

Yang dahulunya begini....



" woo o please please please,kamu jangan nakal"


:

:

:


"senyuman mu yang manis,gigi kamu yang putih,oh nonaku azizah"

ehem.



"Azura..senyumanmu ku terbayang..tanpamu ku sepi.."



"ingin ku berlari..mengejar seribu bayangmu..kamelia.."

Tepuklah tangan siket.Penat i nyanyi ni ha.

"kalau berpacaran
 memang banyak pantang larang
menjaga susila
ibu bapa adik abang" *tiba-tiba*

Terharu tengok gambar-gambar ni.Rasa nak menangis tengok gigi sendiri.Waha.Dua tahun lagi perjalanan braces ini,sekarang dah selesa pakai braces.kih kih kih kih.Kalau tutup mulut pun orang tak perasan yang saya pakai braces,sekali bila dah senyum terus shiny besi-besi tu kena pancaran matahari.Kih kih kih,itu memang perasa-an lah.

2 comments:

Nazeera Balqis Mohammed Asif said...

pergg

SweetyMui2 said...

wooooohh! nampak perubahan..kekeke...xsaba nk tengok ko bukak.erkkk bila tu?hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails