Monday, May 30, 2011

Inilah saya



Ini lah sebabnya wajib meja belajar yang besar untuk saya.

Saya rimas meja kecil.he he he.

Sebab bila belajar..semua benda segala buku saya buka walaupun jawapan generally tetap sama setiap buku,,yang sikit2 beza tu la saya mahu baca juga.Satu lagi,saya tidak berkira duit untuk membeli buku belajar..sebanyak mana jumlah duit saya keluarkan beli baju..sebegitulah jumlahnya saya keluarkan duit untuk buku-buku.At least,i don't feel guilty  :P

4 comments:

Liana said...

salam alaiki,

ana juga sama.. meja study mmg kena besar2.. ana nya meja lg besar than enti's..hehe..

ma'at taufiq wan najah ya ukhti~ ;)

wslm

fa-aja-aja said...

wasalam..hehe

tuh la best kann besar2 :D

salam perkenalan ^^

syukran giddan ya ukhti! enti aidon :)

SweetyMui2 said...

oh my..xpening ke ko refer banyak buku untuk satu fact?kalau aku dh lama give up.huu

fa-aja-aja said...

aha..tah la..dah terbiasa kan refer byk buku

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails