Sunday, January 15, 2012

My daily routine


Anda nak ikut saya pergi university tak?? Teringin nak tengok suasana di university saya? Jom kita jelajahi kehidupan seorang student (me) sepanjang hari.Hehehe

Jam 8.45 AM : Keluar rumah untuk ke kelas




Siap-siap jalan ke gamaah (universiti)

9.00 - 11.00 AM : Kelas kuliah dalam dewan

11.00 - 12.00 AM : Break 1 hour


pekena kedai Rashidi jap


Caramel milk shake..nyummm!


Aiskrim di musim sejuk..kehkehkeh



cewek-cewek arab




ramai je budak-budak arab berkeliaran minta duit..hari-hari plak tu


bagi aiskrim je terus kat budak ni..huhu

Jam 11.50 AM : Habis lepak,jalan ke kelas yang berada di hospital 


sepanjang hospital memang ada arab-arab homeless berkampung di tepi-tepi ni..kesian kan..lebih-lebih lagi musim winter..





I don't know what happen to Pia..hehe..dia nak cium saya kot =P

Jam 12.00 - 2.00 PM : Kelas round ENT 

Jam 2.00 PM : Masa untuk pulanggggg





jom balik



menunggu tremco


tremco



sepanjang perjalanan nak balik rumah


familiar much this thing?


ok puas tak perjalanan hari ini? hehe..till next time! daaaa :D


6 comments:

SweetyMui2 said...

tak puasssss
ni baru odw nak g class.mana suasana uni nya?kekeekek

miss you pot :(

fa-aja-aja said...

ini suasana luar universiti sbb kelas bkn dlm uni..tp di hospital..hahaha..takpa my previous round is forensic & toxicology..itu bru kls dlm uni..soon k! :)

the NN said...

sgt sempoi ok kak ipa pakai kemeja n coat. then kasut sneakers. smart gile!! ,i loikeee :D

fa-aja-aja said...

heheh malew lewww

Azyy said...

sempat ja ko ambil gambar budak tu tgh hulur tangan. ka ko yg suruh? hahahaha

fa-aja-aja said...

bkn aku ambil tu..balqis amik..dh budak tu rilek ja kna snap gmbr..lol

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails