Friday, February 15, 2013

Barakallah Maisarah!

24 Januari 2012 selamat lah sahabat saya Maisarah di ijab kabulkan dengan suaminya Mohd.Bakri yang merupakan orang Palestin menetap di Jordan >.< .Percintaan mereka boleh diibaratkan sebagai 

CINTA MUKA BUKU. (FB)

:D

kalau dah jodoh....... heheheh!

Maka majlis pernikahan di buat di Masjid Fatah,Zagazig..dan jemputan hanyalah untuk akhawat (perempuan) sahaja...bila dah sebut akhawat...apa lagi..marilah kita menjangokkkkk (berlawa-lawa).wakaka.. dan entah kenapa hormonal saya hari tu boleh pakai jubah putih tu agak-agak macam dah ter over shadow kan pengantin ..kalau pengantin tak sampai saya dah layak untuk gantikan pengantin..sorry Mai T_T


 photo DSC_0035-2.jpg

bergambar kat roof top! HAHA

 photo DSC_0040-1.jpg

menaiki teksi untuk ke Masjid Fatah

 photo DSC_0043-1.jpg

para hadirin..

 photo DSC_0059-1.jpg

peewwitttt... Ayah mai (paling kiri) Ayah Bakri (dua dari kiri) Bakri si pengantin (dua dari kanan) Ustaz sobri a.k.a tok kadi (paling kanan)

 photo DSC_0072-1.jpg

sesi menyarungkan cincin....pengantin kite berniqab ye =)

 photo DSC_0076.jpg

saya tak ada gambar plak masa ijabkabul bersalam tu..hehe..tapi masa dengar mas kahwin yang Bakri bagi kat Mai ialah 500 USD *drop jaw* ..saya sanggup gantikan Mai.bahaha ($_$)V

 photo DSC_0079-2.jpg

cik qis dan cik shifa

 photo DSC_0080-1.jpg

bersama pengantin tak jadik.
hihihihihihihihihihihihihihi

 photo DSC_0089-1.jpg

weee...mabrouk! mabrouk! *bunyik kompang*

 photo DSC_0092-1.jpg

 :D


selepas solat jumaat baru diadakan majlis resepsi di dewan..tak boleh letak gambar sebab Maisarah buka purdah waktu itu dan hadirin pun semua perempuan! hehe..

Semoga Mai dan suami bahagia hingga ke akhir hayat~ pecah rekod batch kite mai kahwen orang luar! hehe..ok till next post..kamsahamida~~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails