Thursday, February 14, 2013

Hurghada (snorkeling),Egypt


Hurghada ni terletak di Laut Merah..so memang aktiviti menarik dorang buat ialah snorkeling...tapi..tapi..tapi...tak jadi pun snorkeling tu sebab ombak kuat! hahaha..and fortunately memang kami tak plan pun nak ber basah-basah dengan ada peserta lelaki yang ramai yang macam tak selesa dan leceh nak tukar-tukar baju..dann lebih baik kami menikmati pemandangan laut =P

 photo DSC_0570.jpg

 photo DSC_0574.jpg

ini di dalam dock kapal

 photo DSC_0584.jpg

 photo DSC_0588.jpg

 photo DSC_0589.jpg

 photo DSC_0590.jpg

 photo DSC_0596.jpg

si baju superman kami gelar "adik putih" sbb dia sangat happy go lucky macam budak-budak.haha...he's 20! minority muslim of Serbian..dia belajar di Turki...jalan-jalan di Mesir join trip kitorang..

 photo DSC_0602.jpg

 photo IMG_0909.jpg

 photo IMG_0937.jpg

 photo IMG_0989.jpg

 photo IMG_0967.jpg

 photo IMG_1005.jpg

cubaan untuk melompat dan untuk dapatkan shot terbaik..readyy guyss..1 2 3

 photo IMG_1006.jpg

alaaa saya tak sempat snap pic dorang lompat! hahaha..noob giler..ok again guys...1 2 3..

 photo IMG_1007.jpg

ok ini boleh la...hahha walopun mirah tak sempat lompat =P

ini sahaja lah perjalanan kami sewaktu winter break! insha Allah kalau ada lagi tempat best-best saya pergi saya akan update.heeeeeee...bye bye! ^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails