Sunday, January 19, 2014

So long for personal writing...

Assalamualakum!


hello guyss...hmm lamanya saya tak menulis untuk diri sendiri kan? or you guys enjoy my travelling stories only? hehe...but nayy..i think once in a while i must write about myself too :P *in order to kill my boredom..geeshhh* Yay tahun baru! 2014 yakni.Apa azam baru? semua dah tercapai ke? bak kata matlutfi,azam dia tahun 2014 ini ialah ingin ada azam..Tadaaa dah tercapai! *lolololol you got meeee*

peristiwa yang menarik sepanjang tahun 2013 ialah saya jalan-jalan turki *ehem.person like me?..kaki jalan..hahaha* dan saya lulus tahun 5 final exam...hoorrraaaayyyy! ^_^ i couldn't be more happier! Alhamdulillahhhhhh....saya tak dapat bayang kalau saya perlu lalui lagi tahun 5 yang penuh dengan stress,kekecewaan,patah hati,putus asa.. *oh this feeling occured in the midst of my final exam* and tons and tons of books i need to read and memorize! Internal medicine and peadiatric subjects thanks for being kind to me.. *is it? apparently,internal medicine actually torturing me like hell!! Internal medicine ibarat pisau yang dihalakan kat leher dan menunggu masa untuk penggal je kepala saya T__T #ekzejeret*

officially im a final year student !!! hhooorraaaayyyy !! *again*  masa untuk kawennnnn ..horraaayyy *tak ade makne* ..tak ada duit bilanya nak kawen? GST dah dikuat kuasakan laaaagilahhh impian tu terkubur-kubur dalam debu debu pasir mesir *ecewah* ..nampaknya kena kerja dulu untuk kumpul duit sikit-sikit supaya boleh nikah..kalau tunggu duit nak cukup memang tak cukuplahh..so resepsi nya majless saya tangguh jauh2 sket..ke takyah buat langsung? hahaha *im not kidding!* ok stop pasal kawen.cheesy.

I need an adventure! target negara mana lagi yeh nak lawat? *wink wink* ohya! i do love reading all the comments you drop in my past entries..all of that asking about my istanbul trip..aahhh readings those comments buat saya sengih pagi petang siang malam! eventhough the comment just state "beli mana eh jubah tu" hahaha..*silly me* i dont know why,im just happy when people read my blog and asked for travelling tips! heeee thank you thank you!

Actually sekarang ni tengah bercuti lagi sebelum masuk kelas tahun 6..dijangkakan kelas buka bulan mac..im stucked in egypt! no money! because scholar tak masuk lagi selagi transkrip result tak diserahkan pada scholar.. right now i worry about my weight and body shape..hmmm umur dah meningkat ni metabolisme dah turun,jadi takleh melantak sangat macam zaman muda mudi dulu..i feel lazy and heavy! *not good not good* saya perlukan body yang fit..time to start my routine back which is jogging at the stadium! *mata berapi-api* misi untuk tidak makan nasi waktu malam..jadi hanya boleh makan salad or ayam/ikan..u can do it fa!

ok idea menulis dah tak ade... *so sad*

5 comments:

Anonymous said...

But seriously jubah tu mmg cantik.org nya pun cantik.

fa-aja-aja said...

ano,thanks a lot..moga sikap pun cantikk..insya Allah :)

angahPJ said...

salam. tahniah dah nak masuk tahun 6. terjumpa blog ni masa cari tips tentang istanbul. banyak info berguna dlm ni. jubah turki tu serius, memg cantik.

angahPJ said...

salam. tahniah dah nak masuk tahun 6. terjumpa blog ni masa cari tips tentang istanbul. banyak info berguna dlm ni. jubah turki tu serius, memg cantik.

fa-aja-aja said...

thanks angahPJ :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails