Sunday, March 22, 2015

Im officially graduated!


 photo 10987711_10204850810402971_8966842243344136860_o.jpg

Salam alaikum

Syukur ke hadrat Ilahi dengan izinNya saya telah rasmi memperoleh segulung ijazah perubatan dan pembedahan..Alhamdulillah..


hehe

 photo 10854275_10204856093775052_2951668491376458968_o.jpg

 photo 10974340_10204850853924059_2789699550533758128_o.jpg

 photo 10960459_10204850521755755_5110424407942931423_o.jpg

hi sekarang dah nak masuk sebulan saya kat malaysia ni.. >.<
majlis konvo saya berlangsung pada 21 februari 2014
abah,mak dan ahsan datang ke mesir untuk sama-sama raikan hari bersejarah saya..Alhamdulillahh..hehe

diorang tak stay lama di mesir..cukup 4 hari saja saya bawa mereka jalan-jalan..lepas tu kami semua bercuti ke turki selama 6 hari..mak beriya nak ke turki katanya..since saya dah pernah pergi turki,saya la bawa dorang berjalan sekitar istanbul..gembira bila parents puas hati dengan homestay yang saya tempah..sebab sangat selesa..untuk transportation pun hanya naik tram saja dan bas..semuanya bajet..bangga la sekejap bila abah puji kata saya pandai bajet kos travel ni..hehe

abah siap berseloroh kata kalau macam ni boleh la bawa ipa lagi jalan ke sepanyol tahun depan..wah hati rasa melonjak2 nak ikut sekali since plan nak ke spain untuk tahun akhir ni tak kesampaian akibat dari kegawatan ekonomi maka gawat la juga duit saku dalam bank..itu pun kalau ada rezeki nak dapat ikut sekali sebab sudah pasti saya dah masuk alam pekerjaan waktu itu..meremang rasa bulu roma ni haa bila fikir hakikat pekerjaan sebagai doktor ni .

beberapa hari selepas sampai saja kat malaysia ni,ada benda terjadi kat saya yang buat badan saya lemah seminggu lebih,hilang selera makan..no..im not sick.. im not telling here,enough said that i choose to be happy and everything will be better again :D

regarding my travel posts..semuanya masih belum habis lagii..hilang semangat nak buat entry sebab gambar2 travel saya letak berselerak..since hard disk saya rosak masa kat mesir,saya terpaksa letak dalam pelbagai pendrive saya jadi dia kind of meruntuhkan semangat nak berblog ;-/

ohya..thanks pada semua yang doakan kejayaan saya selama ini..hanya Allah dapat balas jasa doa kalian.. love much,till later..daaa <3 p="">

2 comments:

Nafsah Dulajis said...

Jubah tu, jeles sangat! :(

Anyway do your best, may Allah ease everything!

fa-aja-aja said...

Uwaaaa kakchaq!! Rindunyaaaa..wuwuwu terkejut den kakchaq baca blogg. Hahah. Berbesar hati :'). Thank you kak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails