Sunday, July 29, 2012

Are You Missing Me?


Ahhhhhhhhhhh im back again!

for my blog reader yang setia mesti tahu kenapa saya sebulan tak update blog.Sobsob..sebulan i terkedu dengan exam final sampai hilang mood nak update blog.Hewhew.Namun sekarang tidak lagi,muahaha..officially today is the day i finished my exam! Ehe *tepuk-tepuk tangan*

Sebulan lebih saya dan sahabat-sahabat bertungkus-lumus menelaah pelajaran pagi-petang-malam.Actually saya berstudy group dengan housemate saya iaitu cik miza..hari-hari menelaah pelajaran sampai lewat malam sehinggakan habit saya yang suka supper waktu exam pun dah hilang sebulan ni sebabnya kelewatan menghabiskan study group dan bila habis je memang terus terbongkang  cepat-cepat tidur sebab esoknya kena bangun awal dan mulakan rutin harian sekali lagi di kala exam.Memang rasa nak muntah kan? asal ada masa free je sikit-sikit mesti akan tidur,tidur dan tidur..sebab belajar berpanjangan sepanjang hari.

Ala kulli hal..semuanya telah berakhir..moga tahun 4 ini merupakan yang pertama dan terakhir untukku dan sahabat-sahabatku.Alhamdulillah lega! lega! lega! selepas ini hanya meneruskan berdoa dan bertawakkal untuk natijahnya.

Untuk pengetahuan,esok 30/7/2012 saya akan terbang ke Malaysiaaaa..yay! XD 

Dalam fatrah imtihan..kami ada menyelitkan hari free untuk diadakan sesi photoshoot untuk batch Tahun 4,Universiti Zagazig

391570_492223580792321_1079779983_n

Group 4B

553138_492222160792463_669925475_n

Group 4A

425067_492222444125768_676417605_n

Group 4C

599293_492223694125643_62179870_n

Dukturah-Dukturah

600028_3543586036159_551902320_n

Group 4D

575654_492223244125688_963812421_n

Duktur-duktur bardu

547977_492224827458863_288746544_n

Duktur wa Dukturah

524000_3543551675300_1382719384_n

My Laughmate

487163_3543580796028_2080065177_n

My Classmate

389095_3543590516271_1492314299_n

My Housemate ;P



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails